Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2019
10:00 - 17:00

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


Ben jij toe aan een compleet andere kijk op ziekte en gezondheid? Dan spreekt deze dag je aan.

Als IC-verpleegkundige, Oncologieverpleegkundige en Natuurgeneeskundig Therapeut, heeft Esther veel mensen zien worstelen met de meest uiteenlopende ziektebeelden. Volgens haar persoonlijke visie maakt het lichaam geen fouten en beschikt het over een ingenieus zelfgenezend vermogen. Maar waarom zie je dan zoveel mensen lijden om je heen? Overkomt je dit? Toeval of gewoon domme pech? Zijn er fouten gemaakt? Heel menselijke vragen die vaak zonder antwoord blijven.

De 5 Biologische Natuurwetten geven een andere kijk op ziekte en gezondheid: ziekte is een helingsproces, volkomen logisch en voorspelbaar.

Het verband tussen lichaam en geest staat in de 5 natuurwetten centraal. Aan iedere ziekte gaat een emotionele conflictshock vooraf. En niet WAT je meemaakt maar HOE je dit beleeft, speelt een belangrijke rol. Na de emotionele opluchting volgt een volkomen logisch, voorspelbaar en verklaarbaar proces van genezing (=ziekte). Welke symptomen worden ervaren in de stressfase en welke in de genezingsfase? We gaan het samen aan de hand van theorie en ervaringen ontdekken.

Deze dagcursus is geschikt voor iedereen die zijn of haar gezondheid weer in eigen hand wil nemen. Het motto van Esther: Stop met de strijd tegen de symptomen; tijd voor inzicht en begrip. Voorkomen is beter dan genezen: Verdiep je in de biologische wetten terwijl je nog gezond bent en help jezelf en anderen (als therapeut of coach) in de duiding van de signalen van hun lijf, zodat het helingsproces optimaal kan verlopen.

Docent

Esther Roijmans werkte ruim 20 jaar als verpleegkundige gespecialiseerd in Oncologie en Intensive Care. Tijdens een persoonlijke crisis kwam ze in contact met de natuurgeneeskunde. Dit inspireerde haar enorm en ze volgde de 4-jarige beroepsopleiding tot Gezondheidstherapeute in Antwerpen om ook anderen hiermee te kunnen helpen. Aanvullend volgde zij een 2-jarige opleiding Celzouttherapeute en verdiepte ze zich in de MIR-methode. Esther gelooft dat onze vaste overtuigingen en patronen zorgen voor blokkades op vele niveaus. Zij helpt mensen deze blokkades te doorbreken om weer in contact te komen met hun eigen kracht en kunnen.

Praktische informatie

9.30 uur      Inloop

10.00 uur    Start

17.00 uur     Einde (met een uitloop van 30 minuten)

De kosten zijn 95 euro. Koffie en thee zijn inbegrepen, lunch graag zelf meenemen.

Ja ik doe graag mee!

Hierbij schrijf ik me in voor de workshop "Ziekte is een helingsproces"