Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/10/2021
10:00 - 13:00

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


‘Verruim je blik en verken de grenzen van je eigen lichaam’ – Start of breid je practice uit

In deze drie uur durende workshop verken je spelenderwijs de grenzen van je lichaam. Dit doe je door in de yoga houdingen te onderzoeken hoe je deze kunt uitbreiden, door interessante overgangen te maken en de hele ruimte te benutten. Je flowt van de ene houding naar de andere. Hierin ontdek je een set houdingen die uiteindelijk jouw persoonlijke Vinyasa flow vormen.
Je zoekt gedurende workshop naar een balans tussen onze spieren, mobiliteit, flexibiliteit, creativiteit en dans. Door uit je comfortzone te stappen, ontdek je een vrijere manier van bewegen. Dit stimuleert je om in de reguliere lessen dichtbij de grenzen van je eigen lichaam te blijven en nieuwsgierig te blijven naar wat wel kan.
In het eerste deel krijg je de basiskennis van hoe een reguliere vinyasa les wordt opgebouwd.
In het tweede deel gaan we samen flowen en de hele yogastudio gebruiken om te bewegen. Je verkent via je lichaam hoe je creatieve overgangen kunt maken in de yogahoudingen. Vervolgens ga je in tweetallen een aantal yogahoudingen uitwerken.
In het derde deel deel je je ondervindingen met de groep en voegen we deze samen tot een uitgewerkte les die je mee naar huis kunt nemen.
De workshop is bedoeld voor de beoefenaar die verdieping en creativiteit zoekt in de practice.  Maar ook als beginner kun je goed meedoen en is het een inspirerende ervaring die je kan motiveren je eigen practice te starten.

De docent

Expressie is altijd al een belangrijk deel geweest in het leven van Nicole. Als kind vond ze dit in dans. Ze volgde op de middelbare school de vooropleiding aan de dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam, maar kwam erachter hoe competitief deze wereld is. Ze vond nieuwe manier van expressie door beweging en dans met verf te combineren en abstracte kunstwerken te maken. De kennismaking met yoga heeft haar geleerd confrontaties te zien als uitdagingen om te overwinnen en om zichzelf meer te laten zien. Vinyasa spiegelt voor haar de afwisseling die het leven brengt. Er is geen dag hetzelfde. Dat geeft ze haar deelnemers ook graag mee.

 

Kosten

Jouw investering voor deze 3 uur durende workshop inclusief les die je mee naar huis neemt is 45 euro. Leden van Léyoga betalen 35 euro.

Ja ik doe mee!

Ik doe mee met deze 3 uur durende workshop en ga akkoord met de algemene voorwaarden