Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/11/2019
13:00 - 16:30

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


Deze workshop is gebaseerd op de Japanse Seitai therapie. Deze therapie gaat uit van het zelfhelend vermogen van je lichaam en baseert zich op de meridianenleer en de acupressuur. Seitai betekent letterlijk “lichaam in balans”. In een rustige flow nemen we je mee in diverse houdingen langs verschillende drukpunten. Je geeft jezelf als het ware een helende massage je die helpt blokkades op te heffen en energie weer vrijelijk te laten stromen. Het zelfhelend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd!

PROGRAMMA

We starten om 13.00 uur met thee en iets lekkers. De gehele workshop vindt plaats in Japanse sferen met Japanse achtergrondmuziek. Voorafgaand aan de Seitai Yoga les wordt er een energetische meditatie gegeven. In de pauze wordt er o.a. Japanse matcha thee bereid en geschonken en zijn er Japanse lekkernijen. Na de pauze is er nog een heerlijke klankschalen ontspanningssessie. Het programma eindigt om 16.30 uur.

Ervaring met yoga is voor deze workshop niet nodig.

Voor meer informatie zie: www.centrumvoorgroei.nl of bel of mail Anette van Cruijningen anette.van.cruijningen@hotmail.com 06-11645162

Ja, ik doe mee!

Ik meld me aan voor deze Japanse Seitai workshop.