Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 02/02/2021
09:00 - 10:30

Categorieën Geen Categorieën


Heb je zin om jezelf persoonlijk meer te ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig wat Mindfulness is?

Ervaar je stress door een te hoge werkdruk? Of misschien wel door de dagelijkse stress? Of kom je uit een burn-out?

Vind meer balans in je leven. Leer je grenzen beter te bewaken. Zorg goed voor jezelf!

Mindfulness is een training in aandacht. Leven in aandacht. Leren te zijn met alles wat zich aan je voordoet. Je gedachten, je gevoelens, lichamelijke prikkels. Zo ontstaat er ruimte om te zijn, leer je bewust je eigen keuzes te maken in plaats van op de automatische piloot te reageren.

Mindfulness geeft je een andere kijk op het leven. Mindfulness vaardigheden kunnen we samen ontwikkelen. Door het te doen en te oefenen. Volg de 8-weekse Mindfulnesstraining.

 

Over Joke

Ik heb de opleiding tot Mindfulness Trainer gevolgd in Amsterdam, bij het Centrum voor Mindfulness. Laat mij nu jou zien dat je bewuster kan leven. Met meer plezier in het leven kan staan. Misschien geeft het jou ook een andere kijk op het leven en een besef dat jij je eigen keuzes mag maken.

Op zoek naar een meditatieleraar kwam ik in contact met Mindfulness Yoga en Zen. De meditatieleraar was een zen-boeddhist en gaf ook Mindfulness trainingen. Ik volgde bij hem de 8-weekse MBSR training. Het bracht mij een andere kijk op het leven. Ik kreeg meer plezier en geniet nu meer en bewuster van het leven. In plaats van op de automatische piloot te leven, besefte ik dat ik zelf keuzes kan maken. Vooral juist in stress situaties, waar we allemaal wel eens in terecht komen. Werkstress, relatiestress, de dagelijkse stress en nu misschien wel stress door de tijd waar we in leven, het Corona tijdperk. We voelen en maken dit allemaal mee.

 

Ja ik doe mee op 2 februari januari met de introductieles mindfulness

Inschrijving introductieles mindfulness - Cocoon

Vanaf dinsdag 16 februari start een 8-weekse Mindfulnesstraining van 9.00-11.30 uur.

Meer informatie hierover op https://www.mindfulnesstrainer-joketular.nl/