Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/01/2021 - 21/05/2021
14:30 - 17:30

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


Gezonde zelfliefde

Liefde voor jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier

 

Gezonde zelfliefdeEen cursus van 8 bijeenkomsten/dagdelen.

Gezonde Zelfliefde gaat over jezelf liefdevol nabij zijn, over thuiskomen bij jezelf. Hoe eenvoudig dat ook klinkt, het is een hele kunst omdat we min of meer chronisch ‘van huis zijn’. In deze cursus leer je – via de kunst van mediteren- Gezonde Zelfliefde in praktijk te brengen en maak je kennis met Zijnsoriëntatie.

Gezonde Zelfliefde is niet vanzelfsprekend. Vaak zijn we helemaal niet zo liefdevol naar onszelf. Ongemerkt en chronisch herhalen we oude patronen die ons opgetrokken, onrustig en onvervuld maken en die te weinig ruimte laten voor goede zelfzorg en liefde.

De cursus Gezonde Zelfliefde gaat over leren ‘ophouden met van jezelf weggaan’ en leren rusten in Zijn. Dat is hetzelfde als leren rusten in jezelf en alles wat je daar tegenkomt verwelkomen in een open en ruim perspectief van wie je wezenlijk bent. De warmte en liefde van je wezen komen tot je beschikking en zo ontwikkel je spontane compassie en heldere betrokkenheid naar alles en iedereen.

Gezonde Zelfliefde heeft dus vooral te maken met het hervinden van wie je al bent op een veel fundamenteler en intiemer niveau dan wie je denkt te zijn als je gewoonte-zelf.

Werkvormen zijn: bewegende en zitmeditatie, visualisatie, lichaamsoefeningen, ademtechnieken en bewustzijnsoefeningen.

Praktische informatie

Data : 29 jan, 12 en 26 febr, 12 en 26 mrt, 23 april, 7 en 21 mei 2021

Tijd : 14.30-17.30 u

Tarief voor particulieren: 399 euro. Voor zzp-ers: 399 euro excl. btw. Voor studenten 20% korting mogelijk. Bij vergoeding door werkgever 613 euro excl. btw.

Docent

Suzanna van Boxem is leraar Zijnsorientatie en je kunt bij haar terecht als je op een diepgaande manier wilt leren thuiskomen bij jezelf en in je leven. In Zijnsorientatie maken we gebruik van verschillende meditatievormen om onze vrije aard naar de voorgrond te brengen. Deze aard is altijd aanwezig, maar meestal leven we er ‘overheen’. Het is daarom heel waardevol om je vrije, ware aard te leren (her)kennen en in contact daarmee te leren ontspannen. Zo geef je ruimte aan een proces van verzachten en ont-pantseren en maak je het mogelijk dat je gevoeligheid, levendigheid en kracht weer tot je beschikking komen. Ook terugkerende issues leer je op een wezenlijk vrijere manier te benaderen waardoor je meer en meer in staat bent om gelukkiger, liefdevoller en met meer gemak te leven.

Suzanna bewandelt dit pad inmiddels 25 jaar en is sinds 2000 werkzaam als leraar.

Je kunt bij haar meedoen aan: Meditatie (in cursusvorm -of individueel- en aansluitend in een doorgaande reeks), de cursus Gezonde Zelfliefde, of je aanmelden voor individuele of relatiebegeleiding. Voor aanmelding, informatie of het maken een kennismakingsafspraak kun je haar bellen (06-30086008) of mailen (vanboxem.suzanna@gmail.com).

 

Ja ik doe graag mee!

Ik meld me aan voor de cursus "Gezonde Zelfliefde" die start op 29 januari 2021