Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 28/02/2021
10:00 - 13:45

Locatie
Cocoon Club

Categorieën Geen Categorieën


Acrobatiek en Yoga wat je samen met een ander doet. Samen op zoek naar balans en vertrouwen. Met een Base (basis, persoon die de vlieger ondersteunt) en een Flyer (vlieger, persoon die vliegt.)

Family AcroYoga

Samen lachen, samen yoga doen, spellen, verhalen en een kleine kijk in meditatie en ademhaling. Family AcroYoga is AcroYoga met je kind. Een heerlijke manier om meer contact met je kind te maken. Het kind vliegt en klimt en na de oefeningen is er een rustgevende massage voor zowel kind als ouder, door elkaar gegeven, om weer even tot rust te komen.
Kinderen vanaf 3 jaar (tot ongeveer 12 jaar) kunnen samen met een volwassene deelnemen (1 kind per volwassene).

AcroYoga voor (jong)volwassenen

Samen communiceren en samen bewegen. AcroYoga voor volwassenen of jong volwassenen, is wat intensiever. Je krijgt meer uitleg en minder spel om ook zwaarder gewicht omhoog te kunnen houden. Net zo leuk en gezellig. Ook een massage bij elkaar aan het eind. Kom dus met een relatie die voor jou goed voelt om dit mee te delen.

Deze les is voor jongeren vanaf ongeveer 13 jaar met elkaar of met een volwassenen of twee volwassenen met elkaar.

Over Joyce

In Australië kwam ik met mijn partner voor het eerst in contact met AcroYoga tijdens een festival. En we bakten er niks van, maar van proberen kan je leren. Na vele workshops en oefenen met eigen zoon en buurtkinderen heb ik de Family Acroyoga teacher training in Barcelona afgerond. Ik heb vele workshops gegeven rondom Zutphen en ook in Amsterdam. Omdat de ouders van kinderen ook graag AcroYoga wilden proberen ben ik ook met workshops voor volwassenen begonnen. Naast Acroyoga geef ik ook workshops in Kunst en Sport & spel met een vleugje circus. Kijk voor meer informatie op mijn website.

Praktische informatie

Kom zondag 24 januari 2021 proeven van deze vorm van acrobatisch yoga met je kind, partner, vrouw, moeder, opa.
3-6 jaar 10-11 uur ouder en kind samen 15 euro
7-12 jaar 11:15-12:15 ouder en kind samen 15 euro

13 plus en volwassenen 12:45 – 13:45 10 euro per persoon

Vanaf 5 februari is er om de week AcroYoga te volgen in de Cocoon Club. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Ja, we doen graag mee!